Kallavfettning Optimal AdProline 1 liter

  • 95 kr

AdProLine® Kallavfettning Optimal är lågaromatisk vilket innebär att den har en liten egendoft och medför en bättre arbetsmiljö.  Är utvecklad för att lösa


I lager.
Dela

AdProLine® Kallavfettning Optimal är lågaromatisk vilket innebär att den har en liten egendoft och medför en bättre arbetsmiljö.  Är utvecklad för att lösa alla de problem som en modern avfettning ställs inför och är extremt effektiv och löser svår smuts under alla förhållanden för alla typer av fordon. Går även utmärkt att använda till motortvätt. Avlägsnar effektivt smuts som asfalt, oljor och fett.


Egenskaper

AdProLine® Kallavfettning Optimal innehåller ett effektivt emulgatorpaket vilket ger produkten en extremt bra förmåga att verka på olika ytor och därmed kraftigt öka lösningsförmågan. AdProLine® Kallavfettning Optimal är effektivt vid applicering på både torra och våta ytor och är lätt att skölja av. Genom den emulgerande egenskapen blir sköljningen med vatten mer effektiv.


Oljeseparering

Produkten separerar snabbt från vatten.


Bruksanvisning

Spraya på med lågt tryck och låt verka 2-5 minuter, skölj sedan med vatten. Använd inte i direkt solljus. Kan ej spädas. Vid behov eftertvätta med AdProLine® Vaxschampo.


Dosering

Produkten kan ej spädas.

Flaska 1 liter.

Säkerhetsblad: https://aromdekor.se/sdb/ Sök på kallavfettning Optimal

Produktblad kallavfettning Optimal

Teknisk specifikation

FärgKlar vätska

DensitetCa 0,83

AromathaltMax 0,5%

FlampunktCa 70°C

Lagring+15°C – +25°CTillverkas i sverige av AromDekor Kemi AB